HOME | TRANSPORT | CONTACT | SERVICES/GARANTIES

 

WELKOM BIJ BOTENVERVOER

Wij verzorgen voor u, in binnen- en buitenland, snel, adequaat en professioneel vervoer. Hiernaast kunst u ook bij ons terecht voor tijdelijke opslag van campers, boten en containers. Wat vervoeren wij?

BOTEN
KUNSTWERKEN
CONTAINERS
BOUW/WOON UNITS
STAALCONSTRUCTIE/MONTAGE
STUKGOED MET DISTRIBUTIE

BOTENVERVOER
Wij verzorgen het transport van uw boot door het hele land maar ook van en naar het buitenland. Onze combinatie is uitstekend geschikt voor het vervoer van kruisers, jachten, zeilboten, (roei)sloepen en salonbootjes. Door het hele land hebben we al vele boten getransporteerd. Op de vrachtauto zijn speciale verstelbare en beklede steunen gemonteerd die ervoor zorgen dat uw boot tijdens het transport staat als een huis. Uniek daarbij is dat we met de zware laadkraan die op de vrachtauto zit zelf boten kunnen laden en lossen. Er hoeft dus geen extra telekraan of iets dergelijks gehuurd te worden. Boten met een lengte van 9 meter en tot 6 ton kunnen we zonder probleem op onze wagen laden en op de plaats van bestemming weer lossen. Het botentransport wordt snel en adequaat geregeld.

BOOT MEE OP VAKANTIE?
Een nieuwe beleving is het om uw boot naar het buitenland te laten brengen en dan rustig de rivier afzakkend terug te keren naar de thuishaven. U kunt uw boot bijvoorbeeld laten vervoeren naar Parijs, Basel, Berlijn of andere Europese bestemmingen. We kunnen voor u ter plaatse een passantenplaats bij een jachthaven regelen zodat de boot klaar ligt als u aankomt.

BOOT GEZONKEN?
Doordat we een sterke laadkraan hebben kunnen we ook boten bergen. Gezonken boten kunnen we naar de kant slepen en ze daar uit het water hijsen. Soms is het nodig de boot tijdens het hijsen leeg te pompen. Hiervoor hebben we een dompelpomp met hoge opbrengst en een generator paraat. Omdat elke berging anders is kijken we vooraf wat de beste manier is om uw boot te bergen.

KUNSTWERKEN TRANSPORT
Bent u kunstenaar, Galerie houder, handelaar in Kunst of verzamelaar van kunst, bij ons bent u aan het juiste adres voor het vervoer van grote en zware kunstwerken. Het vervoeren en plaatsen van kunstwerken is een specialistenwerk. Door onze jarenlange ervaring hebben er het geduld en het gevoel voor. We hebben kunstwerken geplaatst voor Joris laarman, Jeroen Bisscheroux, Michiel Voet, Mari Shields,etc.

FESTIVAL & CONTAINTER SERVICE
Voor Festivals kunnen wij zeer nuttig zijn. We transporteren units, containers, toilet-cabins, flonders etc. Door ons uitgebreide netwerk weten we vaak waar nuttige en noodzakelijke zaken voor de inrichting en de aankleding van een fraai festival te vinden zijn. Met onze sterke laadkraan kunnen we het laden en lossen van containers snel uitvoeren. Met de combinatie vervoeren we twee 20ft containers tegelijk.

STAALCONTRUCTIE/MONTAGE
Als u staalconstructies naar de montagelocatie wilt vervoeren, heeft u te maken met flinke afmetingen en gewichten. Of het nu gaat om een trap, een balustrade of spanten, Zegers Transport regelt efficiŽnt en veilig vervoer. We kunnen de stalen constructiedelen op hoogte houden zodat uw monteurs veilig en op eenvoudige wijze de delen aan elkaar kunnen monteren.

STUKGOED DISTRIBUTIE
Lengtes staal, pakketten hout, koeriers/taxiwerk; wij bezorgen netjes en snel. Transport in de huursector wordt ook door ons verzorgd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bobcats, waterpompen, generatoren en lopende-banden. Alles wordt geleverd waar u het hebben wilt.

 

 

 

 

 

 

 

Zegers Transport | Cor Zegers | Amsterdam | Telefoon: 020 - 4711136 / 06 - 25020842 Email: info@botenvervoer.nl